"Στo XΚΕΝΤΡΟ η σπουδή και η γνώση των μαθητών..."

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητέ μαθητή-τρια

                                          
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
 

Το φροντιστήριο μας, με αυτή την ιστοσελίδα, φιλοδοξεί να σταθεί κοντά στους μαθητές και τους γονείς τους, σε αυτή την κρίσιμη και ουσιαστική περίοδο της ζωής τους, που συμπίπτει με μια μεταβατική και ιδιαίτερα καθοριστική  εποχή, για τα ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα. Μια εποχή που σηματοδοτείται από:
1ον  Επιλογή κατεύθυνσης σπουδών  που οδηγεί σε επιλογή  ανάλογων επιστημονικών πεδίων, ήδη από τη Β΄ τάξη του Λυκείου.
2ον   Επιτυχή ανταπόκριση σε πολλαπλές προφορικές αλλά και γραπτές  εξετάσεις μέσα στο σχολείο στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
3ον   Γραπτές εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, στο τέλος της σχολικής χρονιάς, στη Γ΄ τάξη του Λυκείου.
Οι αυξημένες εξεταστικές απαιτήσεις αλλά και τα νέα εκπαιδευτικά και γνωστικά δεδομένα, οδηγούν περισσότερο από ποτέ στην ανάγκη έγκαιρης, οργανωμένης  και ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας.

 ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Με την πεποίθηση ότι το φροντιστήριό μας ανταποκρίνεται απόλυτα στις εκπαιδευτικές ανάγκες  και των πιο απαιτητικών υποψηφίων, θέση που επιβεβαιώνεται από τους εκατοντάδες  επιστήμονες που υπήρξαν μαθητές μας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε στην οργάνωση και τη λειτουργία του, τις βασικές αρχές μιας ουσιαστικής φροντιστηριακής προετοιμασίας που συνοψίζονται:  

Οι καθηγητές που διευθύνουμε το φροντιστήριο, διδάσκουμε σε όλα τα τμήματα,  με τη βοήθεια έμπειρων συνεργατών καθηγητών, ειδικευμένων κατά μάθημα. Κάθε καθηγητής διδάσκει μάθημα μόνον της ειδικότητάς του. Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε για την όσο το δυνατόν πληρέστερη προετοιμασία των μαθητών για τις τελικές εξετάσεις.

Η διδασκαλία μας γίνεται σε 5μελή τμήματα, γιατί έτσι θεωρούμε ότι παρέχονται και στον καθηγητή αλλά και στο μαθητή όλες οι δυνατότητες ώστε να γίνεται το καλύτερο δυνατόν εκπαιδευτικό έργο. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε:
Προσωπική επαφή καθηγητή - μαθητή
Συνεχή παρακολούθηση της ατομικής πορείας του μαθητή
Αμεση επίλυση των αποριών του μαθητή
Τα τμήματα συγκροτούνται με βάση τις σχολικές επιδόσεις των μαθητών, για να εξασφαλιστεί έτσι καλύτερη ομοιογένεια μεταξύ τους. Επίσης,  υπάρχει η δυνατότητα  ιδιαιτέρων μαθημάτων από τους καθηγητές του φροντιστηρίου.

Μέσα στο φροντιστήριο έχουμε διαμορφώσει πολιτισμένες και σύγχρονες συνθήκες διδασκαλίας, ώστε να γίνεται αποδοτικότερη η δουλειά και των μαθητών αλλά και των διδασκόντων. Οι αίθουσες κλιματίζονται όλο το χρόνο